Spennende tårnrehab i Oslo Posthus

Tårnene på gamle Oslo Posthus bygges om til to svært spesielle leiligheter. Særhensyn og kvalitetskrav fordrer bruk av holdbare løsninger på våtrommene.

Rehabiliteringen i de verneverdige tårnene startet 11. februar. Begge leilighetene skal stå klare for salg til sommeren. Lystad Spesialinnredninger AS er entreprenør på prosjektet.

– Dette er et spesialprosjekt på flere områder der verneverdighet spiller inn. Leilighetene skal moderniseres og gjøres godkjente etter dagens standard, sier Thomas Lystad, prosjektleder i Lystad Spesialinnredninger AS.

Leilighetene har to bad hver. Til sammen utgjør dette rundt 100 kvm. flater som skal sikres mot fukt og råte. Litex våtromsystem ble valgt.

– Vi setter høye krav til produktene og løsningene som brukes på dette prosjektet. Med Litex får vi markedets beste løsning mot både vann og damp. Det er lettvint for håndverkerne, både i frakt og oppføring, og vi kan være helt trygge på resultatet, sier Lystad.

– Dette er et veldig morsomt og spennende prosjekt å være med på. Gode referanser og fornøyde kunder er det vi lever og ånder for. Våre kunder skal sitte igjen med tette og trygge våtrom uten fare for sopp og råte i konstruksjonen. Riktige løsninger, samt opplæring og oppfølging av kunder skal forhindre nettopp dette, sier Jørn Davidsen, daglig leder i Litex.