Distriktssjef entreprenører i Østlandsområdet

ROCKWOOL International er verdens største steinullprodusent. Konsernet omsatte for over 13 milliarder DKK i 2011, har 9000 ansatte og er representert i 40 land. Produksjonen foregår ved 23 fabrikker i 14 forskjellige land. AS ROCKWOOL er en del av ROCKWOOL Scandinavia med markeder i Norge,Sverige, Danmark og Finland. ROCKWOOL Scandinavia har ca 900 medarbeidere, hvorav 250 i Norge. ROCKWOOL Scandinavia har fire fabrikker - to i Norge og to i Danmark. I Norge har vi fabrikker i Moss og Trondheim, samt hovedkontor i Oslo for administrasjon, markedsføring, salg og kundeservice.

FirmaRockwool
Fylke
Søknadsfrist25.04.2013

Vi ønsker å styrke vår posisjon ovenfor landsdekkende og større entreprenører i det sentrale Østlandsområdet. I den forbindelse  oppretter vi en

ny stilling som skal ivareta og utvikle dette markedet innen bygg-, tak- og teknisk isolering. Vi søker etter en selvstendig og aktiv person som får det totale salgsansvaret innen ovennevnte områder.

 

Arbeidsoppgaver:

•    Målrettet salgsarbeid mot entreprenører, takentreprenører, innblåsingsentreprenører, fasadeentreprenører og betongelementprodusenter

•    Kundebehandling

•    Salgsaksjoner og kampanjer

    

Ønskede kvalifikasjoner:

•    Markeds-, teknisk eller økonomisk utdannelse

•    Bransjeerfaring fra entreprenør /byggevare

•    Teknisk / håndverksmessig bakgrunn

 

Personlige egenskaper:

•    Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper

•    Selvstendig og resultatorientert innstilling

•    Utadvendt og markedsorientert

 

Stillingen er utpreget operativ og krever initiativ og vilje til å skape resultater. Vi ønsker oss en person med bygg- og /eller anleggsrelatert utdannelse, samt salgserfaring fra bygg- /entreprenørbransjen.

 

Vi tilbyr en utfordrende stilling med konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, velordnede sosiale forhold samt firmabil og telefon.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til salgssjef Rolf Erik Magnussen på telefon
90 10 03 68  / 22 02 40 00 eller personalsjef Terje Skålhegg telefon 22 02 41 64  / 90 18 70 66.

 

Søknadsfrist: 25. april 2013

Søknad med CV sendes via vår hjemmeside
rockwool.no  og merkes ”distriktssjef”.

 

Vil du være med?

Hos AS Rockwool nøyer vi oss ikke med å håpe at verdens klimasituasjon skal bli bedre. Vi arbeider for saken og er stolte over å være en av landets mest CO2 besparende virksomheter. Alle som arbeider hos oss er derfor med på å skape et bedre miljø.

Vis flere stillinger: