BoligPartner økte ordreinngangen

BoligPartner økte ordreinngangen for første kvartal i 2013 med 19 prosent. Total ordreinngang i første kvartal ble på 332,7 millioner kroner – mot 279,6 millioner for samme periode i 2012.

Parallelt fortetter BoligPartner Norgeskartet med egeneide distriktskontorer og forhandlere.

– Vi er godt fornøyd med kontraktsinngangen, tatt i betraktning at vi økte ordreinngangen i 2012 med 48 prosent, sier administrerende direktør i BoligPartner, Gunnar August Wedvik.

– Det som gleder oss mest er imidlertid at vi har knyttet til oss ti nye forhandlere i første kvartal. Vi kommer til å inngå flere forhandleravtaler i andre kvartal, noe som gjør at målet vårt om å ha 50 forhandlere i forhandlernettverket i løpet av 2013 er høyst oppnåelig, sier Wedvik.

BoligPartner har også ni egeneide distriktskontorer og skal nå etablere distriktskontorer i henholdsvis Stavanger og Trondheim.

– Vi jobber strategisk med å fortette Norgeskartet med salgskontorer – spesielt rundt de store kystbyene. Målet er å bli en landsdekkende hus- og hytteleverandør i løpet av 2013, sier Wedvik.

Som et ledd i hyttesatsningen, bygger BoligPartner i disse dager de fire demohyttene Storstuggu, Bukkespranget, Bamsebo og Skogro på Birkebeinertunet, Sjusjøen.

- BoligPartner skal ha både visninger og prøvebo-ordning på Birkebeinertunet – og dette er et spennende pilotprosjekt for BoligPartner. I disse dager ansetter BoligPartner flere hytteselgere rundt omkring i Norges land, men forventer ikke noe vesentlig volum på hyttesalg før i 2014, avslutter Wedvik.