Bergens Garasjen blir med i Igland Industrier

Bergens Garasjen AS og Igland Industrier AS inngår et langsiktig samarbeid om utvikling og salg av garasjer i Hordalandsregionen.

Avtalen innebærer at Igland Industrier overtar 50 prosent av aksjene i Bergens Garasjen og at Bergens Garasjen får markedsansvar for salg av Igland Garasjen i dette området.

– Hordaland er en viktig region med stort potensial, ikke minst på større rekkegarasjeprosjekter, men også på garasjer til private. Vi ser at mange kunder ønsker ferdig oppførte garasjer, inklusiv grunnarbeider og murarbeid. Bergens Garasjen har lang erfaring i å tilby dette og vi tror lokal tilstedeværelse kombinert med våre elementgarasjer gir gode muligheter for vekst i Bergen, sier adm. dir. Dag Erik Heier i Igland Industrier.

– Samarbeidsavtalen vil gi oss tilgang til en langt bredere og større produktsortiment. Vi har det siste året opplevd en veldig god utvikling, men vi ser at skal vi vokse videre og forbedre vårt produkt til kundene, er vi avhengig av en sterk partner som Igland, sier daglig leder og eier i Bergens Garasjen, Trond Skeie.

– Gjennom Igland Garasjen får vi tilgang til ferdig konsepter på elementgarasjer i alle størrelser, fra enkeltgarasjer til rekkegarasjer, legger Skeie til.

Bergen Garasjen hadde i 2012 en omsetning på 9,8 MNOK (4,4 MNOK i 2011) og et driftsresultat 1,0 MNOK (-0,7 MNOK).