Utviklingseiendom i Gardermoen Næringspark får ny eier

Nordea Liv har inngått avtale med Gardermoen Holding om salg av alle aksjer i Bransjesenteret Gardermoen Næringspark AS. Gardermoen Holding eies av Fabritius Prosjekt og Sisa Invest.

Det ble fredag 5. april inngått avtale mellom Nordea Liv som selger og Gardermoen Holding som kjøper om salg av Bransjesenteret Gardermoen Næringspark AS. Gardermoen Holding eies av Fabritius Prosjekt og Sisa Invest.

Bransjesenteret eier Flyspeditørenes senter og flere tomter på omtrent 180 mål tilsammen i Gardermoen Næringspark. Ullensaker kommune har godkjent en bebyggelsesplan på en næringspark med et bruttoareal på omtrent 55 000 kvadratmeter på eiendommen. Nordea Liv har vært eier av Bransjesenteret Gardermoen Næringspark siden 1998.

– Vi er meget tilfredse med å ha kommet til enighet med Fabritius og Sisa, sier investeringsdirektør for eiendom i Nordea Liv, Nils Arne Gundersen I en pressemelding.

– Vi mener disse erfarne eiendomsutviklerne vil være en god eier for selskapet videre. Salget frigjør kapasitet for Nordea Liv til å styrke vår portefølje med kontor- og handelseiendommer i de største byene.

Administrerende direktør Asgeir Solheim i Fabritius Gruppen sier han er fornøyd med kjøpet.

– Vi ser frem til å fortsette forvaltningen og utviklingen av eiendommen på Gardermoen sammen med Bjørn Dæhlie, uttaler han i pressemeldingen om kjøpet.