Systemhuskongressen live på hjemmesiden

Som første boligkjede vil Systemhus kommende helg overføre sin kongress i Stavanger direkte via internett til hjemmesiden.

– Vi kjenner ikke til at noen andre i boligbransjen har streamet innleggene fra noe arrangement tidligere, sier kjedeleder Trond Lie i Systemhus Norge i en pressemelding.

Dette betyr i praksis at kunder eller andre interesserte kan sitte hjemme og følge med på hva som skjer når Systemhus samler forhandlerne og leverandører til faglig treff til helgen.

– Dette er kanskje mer som en liten gimmick å regne, men det vil gi oss erfaring i bruken av denne type teknologi og det kan være nyttig i andre sammenhenger, fremholder Lie.

Lanserer konseptbolig
Nå vil også Systemhus levere enda mer kostnadseffektive boliger. Gjennom lansering av en nyutviklet ”konseptbolig” vil Systemhus være med å legge til rette for mer effektiv husbygging og dermed kunne få sterkere konkurransekraft i markedet.

– I utviklingen av denne boligen har vi lagt ekstra stor vekt både på materialvalget og ikke minst på effektiv byggetid samtidig som kvaliteten er av solid Systemhus-karakter, forteller teknisk sjef Finn Nikolaisen.

Ny huskatalog
Under kjedens samling vil det også bli lansert en helt ny tjeneste på hjemmesiden til Systemhus.

– Vi har sett på trendene på nettet og legger nå til rette for nyttige tjenester som integreres i vår egen hjemmeside. Kundene foretrekker i større og større grad å innhente og bearbeide informasjon på nettet. Dette åpner nye muligheter for å knytte kundene nærmere oss, forteller markedssjef Anders Paulsen.

Men det er ikke bare internett som får oppmerksomhet i Stavanger. Kjeden lanserer også en helt ny huskatalog med fire nye eneboliger og til sammen nesten 40 hus.