HR-leder, DK Bergen Bygg

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.04.2013

Region Nord/Vest Bygg - DK Bergen Bygg

Regionen har ca 260 ansatte og er etablert med distriktskontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Distriktskontoret i Bergen ble etablert i 1986, og er med sin kjernevirksomhet innen oppføring av bolig- og næringsbygg en tradisjonsrik og markant aktør i Bergen. Distriktskontoret har i dag ca 60 ansatte - og er samlokalisert med bolig og anleggsvirksomheten til NCC i Bergen.

NCC er inne i en sterk vekst og har store ambisjoner videre i Bergensområdet. Vi søker derfor etter en dyktig HR-leder. Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomheter?

 

HR-leder


Arbeidsoppgaver:

  • Implementering, gjennomføring og oppfølging av strategiske HR oppgaver i distriktet
  • Operativt personalarbeid herunder bl.a. vurdering av ressursbehov, rekruttering, oppfølging av personaladminstrative rutiner, opplæringsbehov- og planer
  • Støtte og rådgiving til DK-ledelsen i forbindelse med personalfaglige og organisatoriske spørsmål, samt å sørge for godt samarbeid med tillitsmannsapparatet
  • Bidra innen lederutvikling og utvikling av arbeidsformer som øker motivasjon, trivsel og effektivitet
  • Implementere HR-prosjekter i form av f.eks. kompetanseutvikling, utdannelsesprogrammer mv i DK og prosjekter

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Relevant høyere utdanning
  • Minst 5 års relevant arbeidserfaring, prosjektrettet virksomhet
  • Resultatorientert og systematisk
  • Proaktiv og energisk

 

NCC Construction ønsker å tilknytte seg en erfaren person med evner og ønske om å påvirke avdelingens videre utvikling. Dette er en nyopprettet stilling som vil rapportere til Distriktssjef. I tillegg vil du jobbe tett med regional HR-sjef samt øvrige HR-ledere i NCC.

Du tilbys en spennende mulighet i et solid konsern, med et trivelig og dyktig fagmiljø i Bergen. Du får utfordrende arbeidsoppgaver, stor selvstendighet og gode utviklingsmuligheter. Du tilbys konkurransedyktige betingelser og ordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem, stillingsref. 6871

 

Vis flere stillinger: