Kundeorientert produksjonsleder

FORNY AS er et selskap i BackeGruppen som spesialiserer seg på miljøriktig FORNYing av bygninger. Vi er pr i dag 6 ansatte, men har stor vekst foran oss. BackeGruppen har ca 1000 ansatte og strekker seg over hele Sør-Norge. Det betyr at FORNY er et del av et stort konsern samtidig som vi har mulighet til å utvikle oss på vår egen måte i markedet. Dette er det i dag stor etterspørsel etter.

FirmaForny AS
FylkeOslo
Søknadsfrist15.05.2013

Vil du jobbe i en nyoppstartet entreprenør som jobber på en ny måte?

 

Vi jobber i disse dager med å skrive kontrakt på våre første oppdrag. Vi skal derfor i løpet av sommeren rigge til våre første byggeplasser. I den sammenheng er vi ute og søker etter produksjonsledere til våre byggeplasser. Produksjonslederen vil rapportere til anleggsleder og være en del av FORNYs byggeplassadministrasjon. Vi søker etter personer som har erfaring fra dette tidligere. Det er en stor fordel dersom du har håndverkerbakgrunn, men ønsker mer ansvar enn en bas.

 

Her er litt mer om FORNY:

VÅR VISJON ER PROSJEKTGJENNOMFØRING I VERDENSKLASSE.

Det våre kunder trenger er en entreprenør som har full kontroll på gjennomføringsprosessen - helt fra idéfasen til driftsfasen. Når vi har orden på vår gjennomføringsmodell, vil de kostnadseffektive løsningene og gode produktene komme av seg selv.

VI JOBBER ETTER PRINSIPPENE OM TALENTBASERT LEDELSE.Det betyr at vi identifiserer talentene til alle som jobber med oss. Alle har talenter og alle liker best å jobbe med disse. Derfor vil vi gi arbeidsoppgaver til våre medarbeidere som passer til talentene. På den måten skaper vi engasjerte medarbeidere som igjen gir engasjerte kunder. Det viser seg også at engasjerte medarbeidere er de mest effektive.

Vi er ute etter PERSONER SOM HAR SETT SEG LEI AV KONSERVATISMEN I BYGGEBRANSJEN og som ønsker å være med på et team som vil gjøre noe med det. Det er viktig at de menneskene vi har med oss evner å fri seg fra de tradisjonelle entreprenør/byggherre partsrollene.

Hvis du vil begynne hos en moderne entreprenør hvor det er store mulighter for ytterligere utvikling, er det bare å hive seg på og sende en søknad!

 

Spørsmål om stillingen?

Vis flere stillinger: