Ny sementfuge på tube

I disse dager lanserer fischer sitt helt nye produkt, Cement Express, i Norge. En brukervennlig fugereparasjonsmørtel på tube.

Cement Express gir et resultat som minner om alminnelig mørtel i struktur og farge. Andre lignende produkter på markedet er glattere i strukturen og ofte for mørke, slik at reparasjonene revner og fugene blir for tydelige. Cement Express er i tillegg enkel å bruke og gir holdbare reparasjoner.

Dette er da også noen av grunnene til at produktet har fått en svært varm mottakelse, ikke bare i Norge, men også i andre land, der fischer har lansert Cement Express. Hos fischer i Norge har man store forventninger til det nye produktet.

- Vi har svært store forventninger til Cement Express. Hos våre kollegaer i Danmark ble det første partiet, som egentlig var tiltenkt alle de fire skandinaviske landene, revet vekk på tre dager. Alle norske forhandlere som har fått produktet demonstrert er like begeistret som oss og våre danske kolleger. Produktet er perfekt for både nevenyttige privatpersoner som foretar småreparasjoner selv eller for proffen som har et par tuber liggende i bilen til bruk ved behov. Produktet erstatter en hel sekk sement, bøtte, vann og mye besvær. Vi er derfor sikre på at dette blir en suksess. Dette er et produkt som er kommet for å bli, sier en begeistret Torgeir Salvesen, daglig leder hos fischer Norge.

Cement Express har de siste ukene blitt distribuert ut i hyllene til noen av Norges mest kjente byggevarekjeder. Bred distribusjon er derfor sikret over hele landet.