ÅF kjøper to rådgivere

ÅF knytter til seg K2 Byggteknikk AS og Hjertnes ByggRådgivning AS i Sandefjord

ÅF etablerer med disse oppkjøpene et av de største tekniske rådgivermiljøene i Sandefjord og omegn, og tilbyr nå rådgivende tjenester innenfor både VVS-, elektro-, brann- og byggteknikk, samt prosjektledelse.

- Vi er veldig glade for å få med oss disse to selskapene med sin erfaring og styrke til ÅF, sier administrerende direktør i ÅF Infrastruktur AS, Ottar Skarstein.

- Disse to oppkjøpene gjør at ÅF i Sandefjord blir et markant tverrfaglig rådgivermiljø, noe som vil komme våre kunder til gode. Tidligere har man fått bistand fra Oslo-kontorene med både brann- og byggteknisk rådgivning i prosjekter, men avdelingen i Sandefjord vil nå kunne ta på seg store tverrfaglige prosjekter på egen hånd. Denne samlingen av ressurser vil også være positivt for rekruttering i en videre vekstfase for Sandefjord-kontoret, sier Skarstein.

K2 Byggteknikk AS leverer byggteknisk konsulentvirksomhet og prosjektering av de fleste typer konstruksjoner og bygg, og har fire ansatte. - Vi ser frem til å bli en del av ett større og bredere faglig miljø. Vi ser også fordeler både for oss og våre oppdragsgivere ved at lokale krefter samles innenfor rådgivende tjenester, sier daglig leder i K2 Byggteknikk AS, Kjersti Bø Andersen.

Hjertnes ByggRådgivning AS har sin hovedtyngde innenfor bygg- og brannteknisk prosjektering, samt prosjekt- og byggeledelse. Firmaet har fem ansatte, og har en lang referanseliste med både offentlige og private oppdragsgivere. - Vi ser frem til å inngå som en del av ÅF, sier Rolf Døvle i Hjertnes ByggRådgivning AS. Dette vil gi oss betydelig økt mulighet til å ta del i større offentlige prosjekter, samtidig som vi styrker vår kapasitet vesentlig både tverrfaglig og innenfor egne fagfelt.

ÅF i Sandefjord teller dermed 16 ansatte, og har nedslagsfelt sør for Oslo.