Til våre kontorer i Arendal og Kristiansand søker vi Vegplanleggere

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 720 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeVest-Agder
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfristsnarest

Asplan Viaks kontorer i Arendal og Kristiansand består i dag av totalt 132 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av samferdsel, vann og miljø, bygg og tekniske fag, plan, arkitektur og landskap.

Det er felles samferdselsgruppe for de to kontorene, bestående av 13 medarbeidere som i hovedsak arbeider med detaljprosjekter på reguleringsplan- og byggeplannivå. Asplan Viak har rammeavtaler med Statens vegvesen, men har også mange private oppdragsgivere og kommuner som kunder. Tilgangen er til oppdrag er økende.

Samferdselsgruppa i Arendal/Kristiansand tilhører divisjon Samferdsel Infrastruktur. Dette er prosjekteringsmiljøet innen samferdsel i bedriften. Vi arrangerer årlige felles studieturer og fagdager og vi jobber på tvers av geografier og fag. Vi har hatt en sterkt vekst og er nå 96 medarbeidere spredt på 11 kontorer i firmaet.

Vi søker etter både erfarne og nyutdannede (eller som er ferdig utdannet sommeren 2013), sivilingeniører eller ingeniører, som kan bidra til at vi kan bygge opp miljøet videre, og til å opprettholde et godt markedsinngrep. Interesse for eller erfaring i 3D-prosjektering ses på som postivt.

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

 

Søknad med CV sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/c4624736e7f1426b418743a837736339/928374/82209?iso=no

 

Vis flere stillinger: