Direktør

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel som eier og driver kjedene MAXBO, MAXBO Proff og MALIA, Løvenskiold Eiendom og Løvenskiold Skog. Løvenskiold Handels kjeder omsatte i 2012 for NOK 5,5 mrd eks.mva og har ca. 2500 medarbeidere. Hovedadministrasjonen holder til i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no

FirmaMaxbo Proff/ Løvenskiold
Fylke
SøknadsfristSnarest

Direktøren for MAXBO Proff rapporterer til adm. direktør i Løvenskiold Handel og leder en organisasjon med 7 Proff-sentre og 150 ansatte. Direktøren får en nøkkelrolle i arbeidet med å forme fremtidens MAXBO Proff. Perspektivet og utfordringene i stillingen gjør dette til en sjelden mulighet.

Vi søker en entusiastisk og handlingsorientert person med høyere utdannelse og interesse for byggenæringen. Du har også god strategisk forståelse og vilje til nytenkning. Sterkt resultatfokus og gode relasjonsskapende egenskaper gjør at du sammen med det overnevnte har et godt omdømme som leder der du jobber idag.

For nærmere informasjon om selskapet og stillingen kan du ringe adm. dir. Tom Borthen, Løvenskiold Handel AS, tlf. 95 17 14 73 eller rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11.

Søknad med CV sendes snarest til helge.krog@krogco.no. Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vis flere stillinger: