Seksjonsleder Lysdesign

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist06.04.2013

Til vårt lysdesignteam i Oslo/Drammen søker vi en seksjonsleder for lysdesign. Stillingen kombinerer seksjonslederansvar med arbeid som selvstendig lysdesigner.

Vi søker en erfaren person med relevant bakgrunn, gode administrative egenskaper og erfaring som lysdesigner. Du må ha gode lederegenskaper, genuin interesse for lysdesign og kunne bidra til å styrke vårt fagmiljø.

Stillingen som seksjonsleder innebærer daglig ledelse av seksjonen, herunder faglig oppgavestøtte. Viktige oppgaver er ellers å legge til rette for utvikling av kompetanse og kapasitet innenfor seksjonens ansvarsområde, samt å stimulere til god kontakt og samhandling med øvrige fagområder i Rambøll og eksterne kunder.

Du må være flink til å kommunisere, ha en utadvendt holdning, og erfaring fra å styre egne prosjekter. Som ledertype er du målbevisst, ansvarsfull og entusiastisk. Erfaring med dagslys og kunstig belysning innenfor alle faser i et prosjekt er avgjørende. Kjennskap til designprosesser og Relux, Dialux, Adobepakken og Autocad er ønskelig.

Du vil du være med på å styrke vårt fagmiljø innen Lysdesign og jobbe systematisk for å videreutvikle seksjonen.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

 

Velkommen som søker! Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/eb02992048a5072cad497e4ebeec6bf9/949411/35754?iso=no


Søknadsfrist 6. april
Arbeidssted Drammen



Vis flere stillinger: