ProffPartner med sikkert oppkjøp

ProffPartner Security skal ta store markedsandeler i sikkerhetsmarkedet. Oppkjøpet av Follo Sikkerhetsservice gir et enda bedre grep om Østlandet.

– Det er en glede å få Follo Sikkerhetsservice med på laget. Alle ansatte blir med over til oss, hvilket betyr at vi styrker vår organisasjon med mange års kunnskap og kompetanse innen et fagområde i rask utvikling. I tillegg får vi inn spesialkompetanse på elektromekaniske løsninger for mennesker med spesielle behov, sier Bjørn Haugsvær, administrerende direktør i ProffPartner Security.

Sammenslåingen tilfører ProffPartner Security kompetanse innen rådgivning, salg, levering og montering av sikkerhetsløsninger til privat, næringsvirksomheter, samt kommune og stat.

– Vi er ivrige etter å komme i gang, sier Linda E. Bjerkeland, daglig leder i Follo Sikkerhetsservice.

– ProffPartner Security er en stor og seriøs aktør som passer vår profil godt. Utviklingen i bransjen går raskt, og vi må holde oss oppdatert for å kunne gi våre kunder de riktige rådene og de beste løsningene. Nå har vi de beste forutsetningene til å være på offensiven, mener Bjerkeland.

ProffPartner Security ble etablert i starten av 2012 ved at eksisterende enheter i ProffPartner smeltet sammen med ledende aktører på Øst- og Sørlandet. Virksomheten omsatte for 47 mill. i 2012, og satser offensivt med nye konsepter og tilbud, og større dekningsgrad i 2013.