Multiconsult søker Seksjonsleder konstruksjonsteknikk - Tromsø

Multiconsult Region Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og har kontorer på Svalbard, Kirkenes, Vadsø, Alta, Sortland, Narvik og Bodø. Vi er totalt 140 ansatte. Regionskontoret i Tromsø har i dag 100 medarbeidere.

Avdeling for Konstruksjoner og tekniske systemer består i dag av 33 medarbeidere hvorav 8 stk tilhører seksjon Konstruksjonsteknikk. Konstruksjonsteknikk er en av 5 seksjoner på avdelingen.

Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering inkludert design og arkitektur. Våre fagområder spenner fra planarbeid og konsekvensutredninger, kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser, geoteknikk og geologi, til bygninger og infrastruktur på land, konstruksjoner og anlegg onshore og offshore.

FirmaMulticonsult AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist19.04.2013

Seksjon Konstruksjonsteknikk jobber med oppdrag i hele Nord-Norge og på Svalbard. Vi har også oppdrag for større internasjonale selskaper som jobber med utvikling av infrastruktur i forbindelse med olje- og gassfelt i arktiske områder. Vi tror den positive utviklingen i nordområdene og på Svalbard vil fortsette i tiden fremover, og ønsker nå å styrke vårt gode fagmiljø innen konstruksjonsteknikk i Tromsø.


Vis flere stillinger: