Birken fenger byggenæringen

Mange tusen mennesker i byggenæringen har Birken-arrangementene som ett av årets høydepunkt. Dette merker ikke minst vi i mediehuset Byggeindustrien som sammen med Norcem og Weber/Leca er en viktig hovedsponsor for Birken. Kampen for å delta på ”vårt” lag er stor. De som er så heldig å få en plass, er heldig i dobbel forstand.

Ingen steller vel bedre med sine deltakere enn hva nettopp Ragnar & Co gjør. Ragnar Sandin er markedssjef i Byggeindustrien. Sammen med Kristin Kvisvik i Norcem og Stein Borgen i Weber/Leca i vår Birken-komite legges det ned et omfattende arbeid for at alt skal gå på skinner. Det er en betydelig planlegging og jobb som ligger bak. Takk for innsatsen til alle tre og til alle andre som bidrar i bedriftene våre. Jeg vet at det er mange andre som også takker – ikke minst gjelder det alle dem som får være med på Birken-eventyret sammen med oss.

På bygg.no har vi fyldige reportasjer og vi har omfattende billedserier fra helgens opplegg. Les hva vi skriver og se på bildene.

Selvsagt hører vi om tragiske saker med død og sykdom i Birken-løypene. Noen belaster sikkert kroppen mer enn hva den har godt av. På den annen side er det ikke tvil om at Birken er bra for folkehelsa – og dette betyr også mye for byggenæringen. Skal vi løse alle utfordringene i hverdagen trenger vi mange spreke mennesker i denne næringen.