Byggenæringen dominerte StafettBirken

Rundt 250 lag var påmeldt til årets utgave av StafettBirken. Over 50 kom fra byggenæringen.

Rambøll Lillehammer, Block Watne Follo, Tronrud Mjøsbygg, Peri, HR Prosjekt, Jernbaneverket Utbygging og ParkettPartner var blant firmaene som sto på startstreken under fredagens StafettBirken. Til start stilte definitivt også Byggmakker Skattum som hadde med seg hele 42 lag med både kunder, leverandører og ansatte. Til og med Skattum-styret og administrasjonen stilte med egne lag.

Fornøyd Skattum

Ted Skattum, eier av Skattum Handel AS, gikk en av etappene for styret.

- Vi er fornøyd. Vi kom inn rett under fire timer og det er vel bedre enn vi hadde greid individuelt, sier Skattum og smiler.

Han synes det er kjempemorsomt at så mange lag går for Byggmakker Skattum.

- Det er tredje året vi gjør dette og det er andre året vi har med kunder. I fjor var vi 25 lag og i år har vi med 42. Vi hadde et lite mål om å ha med flest antall lag i StafettBirken og det klarte vi, sier Skattum.

- En ting er antall lag og dagen i dag. Jeg synes treningene vi kjører sammen gjennom hele året også er positivt. Vi har treningssamlinger ved alle våre avdelinger, vi har smørekurs og teknikkurs og det skaper både en spesiell dialog med kundene og ikke minst er dette veldig morsomt for oss internt, fortsetter han.

Helge Sletmoen vant

Av Byggmakker Skattums mange lag var det entreprenørselskapet Helge Sletmoen fra Brøttum som stakk av med pokalen. Ankermann Morten Enger smilte stort etter målgang.

- Vi hadde som mål å vinne, men vi visste det også var andre sterke Skattum-lag. Vi er veldig godt fornøyd med seieren, sier Enger til Byggeindustrien.

Etter StafettBirken inviterte Byggmakker Skattum til Stafettbankett med mat, drikke og premieutdeling. Skattum fikk låne OL-museet i Håkonshall som birkebeinersponsorene Leca, Norcem og Byggeindustrien disponerer under birkebeiner-helgen.