Byggmakker arrangerer Bransjedagen 2013

Byggmakker Per Strand Tromsø inviterer tirsdag 12. mars til Bransjedagen 2013. Her blir det blant annet auksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon i Tromsø.

BM Per Strand Tromsø har fått med seg over 40 leverandører- og lokale bransjebedrifter, og arrangerer Bransjedagen 2013 i sin nye lagerhall i Alkeveien på Håpet.

Bransjedagen er en fagmesse som arrangeres på dagtid mellom klokken 10 og 14, og utover mange spennende demonstrasjoner og utstillere vil det serveres nydelig grillmat, gjennomføres spennende konkurranser samt en auksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon i Tromsø.

Alle utstillerne er oppfordret til å donere ett objekt hver til auksjonen, og givergleden har vært over all forventning, sier Aleksander Biti, prosjektansvarlig hos Byggmakker.

Vibeke Olsen, Samfunnskontakt i Kirkens Bymisjon synes det er kjempefint å bli valgt som mottaker av inntektene til auksjonen til Byggmakker, og sier at Bymisjonen er avhengig av bidrag og donasjoner for å kunne drive på med det arbeidet de bedriver.
Håper på engasjement

- For at dette skal bli en suksess er vi alt avhengig av folk kommer innom, og er villig til å gi bud på varene, sier Biti og krysser fingrene for at folk viser det engasjementet som vi vet Tromsø har å by på.