Sivilingeniør/ingeniør innen byggeteknikk

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist03.04.2013

Rambøll i Tromsø har i dag tolv ansatte og våre hovedoppgaver innen byggeteknikk er bygningsprosjektering, byggeledelse og prosjektledelse. I tillegg har vi en del oppgaver innen taksering, energimerking og uavhengig kontroll. Vi er i dag åtte medarbeidere innen byggfagene, og søker nå altså en RIB i tillegg til at vi parallelt søker en RIBr. Stillingen er faglig underlagt seksjonsleder for byggeteknikk, og organisatorisk avdelingsleder ved kontoret i Tromsø.

Våre kunder innen dette fagfeltet finnes primært i offentlig sektor, men vi ønsker å få enda bedre innpass i det private markedet.

Oppdragene våre innen byggsektoren er varierte både i størrelse og karakter. Vi har i senere år deltatt i prosjekter på barnehager, skoler, universitet, kontorbygg, sykehjem, sykehus, industribygg, kirke, forsamlingshus og forretningsbygg.

Vi er i vekst både nasjonalt og lokalt, og det er en ønsket utvikling at vi skal bli flere her i byen. Vi flytter medio juni inn i et helt nytt kontorbygg i sentrum av Tromsø (Grønnegata 65). Vi ser for oss en person med en del års erfaring, men andre egenskaper kan kompensere for erfaring.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannelse eller praksis innen byggeteknikk
  • Det vil være fordelaktig med god kjennskap og kontakt i markedet i Tromsø og omegn
  • Erfaring innen prosjektering og bruk av programvaren Revit
  • God skriftlig formuleringsevne

 

Vi kan tilby:

  • En spennende arbeidsplass i helt nye kontoromgivelser i sentrum av Tromsø
  • Et godt arbeidsmiljø
  • Moderne IKT-utstyr og programvare
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Målrettet kompetanseoppbygging gjennom deltakelse i Rambøll Academy som tilbyr kurs innen både prosjekt-/oppdragsledelse og rene fag-kurs.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om stillingen eller avtale om et uformelt møte.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/f256fea3d42b3c33df2a6466a0104ef3/940593/35753?iso=no

 

Vis flere stillinger: