Vi søker medarbeider til sekretariatet for Bygg21

Gode bygg for et godt samfunn

Direktoratet for byggkvalitet er nasjonalt fagorgan for bygningspolitikk og sentral bygningsmyndighet på bygningsdelen av Plan og- bygningslovens virkeområde. Direktoratet er underlagt Kommunal- og regionaldepartementet og fungerer som rådgiver for departementet og gjennomføringsorgan for bygningspolitikken. Vi skal bidra til gode bygg for et godt samfunn, og vår rolle er å vise vei til gode bygg og omgivelser. I samhandling med de som bygger, myndigheter og fagmiljøer utvikler direktoratet kunnskap, byggeregler og prosesser som fremmer kvalitet i bygg.

FirmaDirektoratet for byggkvalitet
Fylke
Søknadsfrist20.03.2013

Vil du være med å skape reell endring i byggenæringen? 

 

Gjennom Bygg21 inviterer regjeringen byggenæringen til et bredt samarbeid for å utvikle en kunnskapsbasert byggenæring og øke næringens kompetanse og gjennomføringsevne. Programmet har en ambisjon om å stimulere nytenkning og kulturendring innen BAE-næringen for å skape kontinuerlig forbedring og innovasjon.

 

Bygg21 skal ledes av et eksternt styre, mens sekretariatet og den daglige ledelsen av programmet er plassert hos Direktoratet for byggkvalitet.

 

Vi søker nå en medarbeider som sammen med prosjektleder skal være sekretariatet for Bygg21. 

 

Arbeidsoppgaver

  • *  Bistå med oppfølging av Bygg21s prosjekter og initiativ
  • *  Tilrettelegge kontakt og arbeidsmøter med næringen
  • *  Tilrettelegge styremøter og andre møter i tilknytning til programmet
  • *  Utarbeide presentasjoner og foredrag

 

Kvalifikasjoner

Vi forutsetter høyere utdanning. Du bør ha kjennskap til byggsektoren og gjerne erfaring fra offentlig sektor. Erfaring fra prosjektoppfølging er også en fordel.

Vi søker en person som kommuniserer godt muntlig og skriftlig, er strukturert og samtidig trives med å ha mange baller i luften.

 

Kontaktperson: Fungerende prosjektleder for Bygg21 Petter Eiken, tlf. 98 21 00 00

Søknadsfrist: 20. mars 2013

Les mer om oss og de ledige stillingen på www.dibk.no

 

Vis flere stillinger: