Nytt medlem i Blink Hus

Tidligere Byggsenteret Hundere har valgt å bli medlem i Blink Hus.

Bedriften som holder til på Loftsnes nær Sogndal, har i et drøyt år vært medlem i XL-Bygg. Bedriften kom fra Byggeriet og deres boligproduksjon var tilknyttet Mesterhus. Etter et år som uavhengig aktør innenfor produksjon, så har de nå valgt å bli en del av Blink Hus kjeden. Markedssjef i Blink Hus, Geir Kjørum konstaterer at valget har en klar kobling mot kjedens konsept, innhold og tilgjengelige verktøy for å lykkes i lokalt marked.

- Blink Hus Hundere har et lokalt slagord "For deg som vil ha det proft utført"! Det sammen med kjedens løfte til markedet om en enkel og trygg byggeprosess, så kan vi si at markedet i Sogndal og omegn, er i de tryggeste hender fremover, sier Kjørum.

- Vi er veldig fornøyde med å få landet en avtale med Blink Hus. Vår byggeaktivitet som omhandler boligproduksjon, offentlig- og næringsbygg, så er dette et optimalt valg for oss. Vi tilbyr også oppføring av hytter og ser med spenning på utviklingen i dette markedet fremover, sier daglig leder Asle Roar Hundere.