Ingeniør med geo-kunnskap

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.04.2013

For denne stillingen gjelder ansettelse og daglig virke på kontorlokalet i Trondheim, men oppdragene spenner seg over hele landet. Arbeidsoppgaver blir i hovedsak tilbudsarbeid mot kunder, administrere grunnundersøkelsesoppdrag, utarbeidelse av geotekniske datarapporter og generell geoteknisk prosjektering. Avhengig av interesse kan det også være oppgaver innenfor tegning med AutoCAD og laboratoriearbeid (geotekniske labforsøk).

Våre oppdrag omfatter byggeprosjekter, veianlegg, industriområder, kaianlegg, ras osv.

 

Du må ha minimum høgskoleutdanning og gjennomført Geo 2. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Det er en forutsetning med førerkort klasse B da noe utevirksomhet må påberegnes. Vi er konkurransedyktige på lønns- og arbeidstidsbetingelser. Lønn avtales avhengig av tidligere erfaring og kompetanse. Det er fri i mellomjula og påska, og vi har 5 ferieuker. Mobiltelefon og arbeids-pc besørges av Rambøll.

 

Søknadsfrist: 05. April 2013

 

Kontakt: Bjørnar Kristiansen, M 901 79 259. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/d7a7ad27175c4f4febe0bbda41d200a9/936921/35756?iso=no

Vis flere stillinger: