Schneider Electric lanserer Linergy Evolution

Linergy Evolution er laget for Schneider Electrics tavlesystem Prisma Plus.

­­­Det nye systemet leverer forbedret sikkerhet, pålitelighet, fleksibilitet og øker ytelsen fra 3200A til 4000A, melder selskapet i en pressemelding.

Schneider Electric bygger videre på erfaringen med Linergy vertikale samleskinner, og lanserer nå Linergy Evolution. Linergy Evolution inkluderer horisontale samleskinner og en rekke nytt tilbehør designet for å forbedre den elektriske ytelsen, montasjevennligheten og samtidig optimalisere samleskinne-layout.

Schneider Electric har utnyttet 30 års kompetanse innen elektriske distribusjonssystemer, og et tiår med hands-on erfaring med det velprøvde og pålitelige Linergy skinnesystemet, til å utvikle en høykvalitets kontaktflate i kobber - noe som gir enda bedre resultater enn tradisjonelle kobber-til-kobber tilkoblinger.

Linergy Evolution samleskinner er lette, har høyere kapasitet (opp til 4000 A), høyere kortslutning (tåler opptil 100 kA/1s Icw), og er dessuten fleksible, trygge og enkle å håndtere. Linergy Evolution skinnene er ekstrudert for å oppnå en unik profil, med både lukkede og rillede seksjoner, noe som gir bedre avstivning, temperaturregulering og motstandskraft mot kortslutning

Linergy Evolution leverer også betydelige kostnadsbesparelser og miljømessige fordeler: samleskinnene bruker mindre kobber enn rent kobber, de er fremstilt av 70 prosent råmateriale og enkelt å resirkulere.

Selskapet mener at Linergy Evolution vil tilby tavlebyggere gleden av økt produktivitet, kortere montasjetid og ingen boring.