600 reiser med MEF til Bauma

Over 600 har meldt seg på Messereiser og MEFs turer til Bauma i april.

Over 600 har meldt seg på Messereiser og MEFs turer til Bauma i april.

- Vi hadde veldig stor oppslutning med rundt 500 påmeldte før askeskyen kom for tre år siden, men denne gangen runder vi 600 og det er helt fantastisk, sier Bjørg Fossum i MEF.

Roar Søhus, daglig leder i Messereiser, er også overveldet over påmeldingen de har hatt til de tre halvukesturene de arrangerer for MEF til Bauma. Alle turene er nå utsolgt.

- Jeg tror dette er det største vi har gjort og det er veldig hyggelig at så mange ønsker å være med på disse turene, sier en godt fornøyd Søhus til Byggeindustrien.

Åpent for alle

Det er en god miks av leverandører, MEF-medlemmer og andre entreprenører som skal reise med MEF til Bauma, og bedriftene som reiser har meldt på alt fra fra en til 150 personer. MEF med administrerende direktør Trond Johansen i spissen er opptatt av Bauma-turene skal være åpne for alle.

- Ett av hovedformålene med disse turene er de skal være en møteplass for hele bransjen, sier Fossum.

Hun forteller videre at de i løpet av messeuken arrangerer to informasjonsmøter i München. Under disse møtene tar MEF blant annet opp noen aktuelle saker bransjen er opptatt av.

- Vi kombinerer faglig innhold med litt bayersk mat og det pleier å være veldig populært, sier Fossum.

Et stort puslespill for Messereiser

Mens MEF tar seg av det faglige er det Messereiser som sørger det tekniske og praktisk rundt påmeldingene. Roar Søhus beskriver MEF-turene som et stort puslespill med mange brikker som skal falle på plass.

Messereiser har arrangert denne type turer siden 1985 og har spesialisert seg på messelandet Tyskland som blant annet arrangerer Bauma med en halv million besøkende fra hele verden. Når verdens største fagmesse arrangeres i München blir det naturlig nok rift om hotellsengene.

- Bauma er så stor at booking av busser, hoteller med mer må gjøres veldig tidlig. Vi er derfor allerede i gang med planleggingen av Bauma om tre år, opplyser Søhus.