Til vårt kontor i Trondheim søker vi Prosjekterende Arkitekter

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 720 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist06.03.2013

Vi har økende oppdragsmengde og derfor ønsker vi oss nye kolleger som kan forsterke teamet med følgende kvalifikasjoner:

 

  • Erfaren arkitekt med interesse for og erfaring med detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass.
  • Arkitekt som liker å utforske tegningsverktøyenes muligheter (Archicad, Revit, Autocad, Sketchup, VR-modell, Adobe-pakken m.v.) og er god til å visualisere arkitektur på en inspirerende og god måte.

 

Vi liker folk som er nysgjerrige, kreative, som har god romlig forståelse og et kritisk blikk. Du må være åpen, ha godt humør og like å jobbe på lag. Evnen til å sette en god strek for hånd er et fortrinn! Du må ha minimum 2 års praksis fra arkitektkontor og det er en fordel at du behersker skandinavisk språk.

I dag jobber det 13 arkitekter i Asplan Viak i Trondheim, hvorav 5 på plangruppa og 8 på arkitektgruppa. Vi sitter sammen med 8 landskapsarkitekter. Totalt er vi 85 gode kolleger på Trondheimskontoret, og er i stadig vekst.

Asplan Viak AS tilbyr gode betingelser og faglige utfordringer i et tverrfaglig miljø der bærekraftig utvikling er en grunnleggende bærebjelke. 

 

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Årlige studieturer
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid

 

Send noen ord om din motivasjon for å jobbe med arkitektur, CV med erfaring og gjerne noen utvalgte illustrasjoner via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/195f14ca0ac68629d417fef623c734dd/917185/22471?iso=no

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Arkitektur Trine Sylten
mob: +47 90 87 38 55

Gruppeleder Hilde Bøkestad
mob: +47 97 54 51 72

 

Vis flere stillinger: