Divisjon Engineering Land søker erfarne sivilingeniører og ingeniører til faglederstillinger i Bergen

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaREINERTSEN AS Engineering Land Bergen
FylkeHordaland
Søknadsfrist31.03.2013

Divisjon Engineering Land søker erfarne sivilingeniører og ingeniører til faglederstillinger i Bergen

 

Divisjon Engineering Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Divisjonen består av 170 rådgivende ingeniører med tilhørighet i Trondheim, Oslo og Bergen. Vi samarbeider tett med vårt arkitektkontor tegn_3 og våre fire kontorer i Sverige.

 

Divisjon Land, Bergen/Vestlandet ble etablert høsten 2012. VI holder til i nye lokaler på Sandsli nært Bergen lufthavn. Reinertsen har vært til stede i 10 år i Bergen.

 

Hva vi søker:

 

Vi søker nå etter fagledere med faglig kompetanse og erfaring innenfor prosjektering av veg/samferdsel/infrastruktur eller byggfag.

 

 

Engineering Lands øvrige kompetanseområder ligger innenfor:

 

    * Energi og miljø.

    * Marine konstruksjoner.

    * Brannrådgivning.

    * VA.

    * Kommunalteknikk.

    * Struktur.

    * Prosjektstyring.

    * Innkjøp.

    * Geoanalyse og landmåling.

 

 

Vi tar del i mange utfordrende prosjekter. Noen er egenutviklende, mens andre gjøres i samarbeid med andre divisjoner i konsernet. En betydelig del av virksomheten omfatter prosjektutvikling, totalentrepriser og flerfaglige hovedentrepriser. Våre ingeniører og arkitekter utfører også rene planleggings- og prosjekteringsoppdrag.

 

Arbeidsoppgaver:

 

    * Arbeide faglig i prosjekter, drive markedsarbeid for å bygge opp en prosjektportefølje og rekruttere fagkompetanse for å bygge opp en faggruppe.

 

Hvem vi ser etter:

 

Vi ser etter erfarne sivilingeniør/ingeniører. Du må være utadvendt og ha markedskontakt og evne til å trekke til deg nødvendig kompetanse. Du er motivert for arbeid i store prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Vi stiller krav til våre medarbeidere og forventer at du stiller krav tilbake.

 

Hva vi kan tilby:

 

    * Utviklingsmuligheter i Reinertsenkonsernet

    * Kunnskapsintensivt fagmiljø.

    * Trivelige medarbeidere.

    * Konkurransedyktige betingelser.

    * Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer

    * Aktivt bedriftsidrettslag og gratis treningsstudio.

    * Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.

    * Kantineordning.

    * Svært god pensjons- og forsikringsordning.

 

 

 

Kontaktperson(er):

Helge Berset

 

mob: +47 92277390

epost: helge.berset@reinertsen.no

 

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/931551/97657?channel=bygg_no&iso=no

Vis flere stillinger: