Direktør - Moelven Elektro AS

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3 400 ansatte og en omsetning på i overkant av NOK 8 milliarder.

Moelven Elektro AS er totalleverandør innen elektroinstallasjon, sterkstrøm, teledata og sikkerhet, nødlys, brannvarsling, byggautomasjon og prosjektering. Selskapet har i dag ca. 250 ansatte og hovedkontor i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg, Drammen, Gardermoen, Hamar, Raufoss, Moelv og Lillehammer.

FirmaMoelven Elektro AS
Fylke
Søknadsfrist24.03.2013

Vi søker en handlekraftig og forretningsorientert leder til en av de største elektrobedriftene i Norge. Direktøren har totalansvar for bedriftens ledelse, utvikling og resultater, og rapporterer til divisjonssjef.

Moelven Elektro AS er en desentralisert organisasjon, og som vår nye leder må du være en god teambygger og motivator. Du må også være resultatorientert og se muligheter, samt ha god gjennomføringsevne.

Vi ser for oss at du har høyere utdanning og relevant ledererfaring. Erfaring fra entreprenørbransjen og installasjonsvirksomhet er et pluss.

Kontorsted vil bli ved et av selskapets kontorer.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende lederstilling med stort ansvar. Benytter du muligheten?

 

Kontaktinfo:
Lars Atterfors, styreleder og divisjonssjef - telefon (+46) 702098372
Roger Taaje, HR-sjef - telefon (+47) 920 25 899

 

søk her

 

Vis flere stillinger: