Hammerfest Entreprenør søker prosjektleder, formann, lærlinger og fagarbeidere innen betong- og tømrerfaget

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.500 ansatte og en omsetning på 20,5 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Hammerfest Entreprenør AS, som eies 80% av Veidekke Entreprenør AS, har sin virksomhet i Hammerfestregionen, og er en lokal entreprenørbedrift med en årlig omsetning på ca 80 mill kr og med 28 ansatte. Vi utfører byggeoppdrag hvor hovedmarkedet er næringsbygg, offentlige servicebygg og mindre anleggsjobber.

FirmaHammerfest Entreprenør AS
FylkeFinnmark
StedHammerfest
Søknadsfrist22.03.2013

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil din arbeidsoppgaver være  disponering av ressurser, framdrift og styring av prosjekter av ulik størrelse og du må være god på planlegging. Du må ha erfaring fra personalansvar og ansvar for underentreprenører, samt økonomioppfølging og kontroll. Du må være opptatt av kvalitet og tekniske løsninger.  

 

FORMANN

Som formann har du god kunnskap og erfaring innen grunnarbeider og/eller betongfaget, samt leder på bas- eller formannsnivå, og er spesielt god på planlegging og tilrettelegging. Du involverer og skaper trygge arbeidsplasser gjennom et naturlig HMS-fokus i produksjonen.

 

FORSKALINGSNEKKERE OG TØMRERE

Har du fagbrev innen tømmer eller betong  og er pliktoppfyllende, nøyaktig, positiv og engasjert, samt snakker skandinavisk, så har vi jobb til deg.

 

LÆRLINGER

Ønsker du å utdanne deg innen tømmer eller betong i en bedrift under utvikling med profesjonelle kollegaer, ønsker vi at du søker som lærling hos oss. Vi har gode lærlingordninger og avtale med ByggOpp.

 

I Veidekke ønsker vi oss mennesker som har lyst til å gjøre hverandre gode. Vi legger vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er og hva vi gjør. Alle skal skape et arbeidsmiljø der det er naturlig å gjøre sitt beste. 


Vi ønsker oss ansatte som:

  • har evne til å arbeide selvstendig og  som har lyst til å være med å utvikle en bedrift i vekst
  • er fremoverlente og engasjerte og får ting til å skje
  • er kreative og finner gode tekniske, kvalitative og økonomisk riktige løsninger
  • er fleksibel i forhold til arbeidssted
  • har interesse og teft for bygg- og anleggsprosjekter
  • anser HMS som en del av arbeidshverdagen
  • kjenner seg igjen i våre verdier – profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende

 

Hos oss får du:

  • Frihet under ansvar i en desentral og svært involverende organisasjon
  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Et spennende miljøskifte og en unik kultur
  • Involverende prosesser og mennesker som spiller på lag og gjør hverandre gode
  • En ledende aktør i bransjen som setter pris på kompetanse og legger til rette for faglig videreutvikling
  • Medeierskap som gir engasjement og innflytelse

 

 

Link elektronisk søknad:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=39994781

 

 

Spørsmål om stillingen?

Rolf Johnny Nilsen

Daglig leder

Vis flere stillinger: