AF Gruppen søker Risk Manager

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8 mrd og 2600 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

FirmaAF
Fylke
Søknadsfrist10.03.2013

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med mange spennende og utfordrende prosjekter. Risikostyring får en stadig tiltagende betydning i konsernet og vi har behov for en ny medarbeider innen fagfeltet. En viktig del av fagfeltet innenfor risikostyring er å vurdere lønnsomhet og å se etter nye muligheter. Av den grunn er din kommersielle legningen av stor viktighet. Vi søker etter en Risk Manager.

 

Arbeidsoppgaver:

  • *  Fasilitator av kommersielle risikoanalyser i våre tilbudsprosesser og prosjekter
  • *  Gjennomføring av kvartalsvise risikoanalyser i forretningsenhetene sammen med konsernledelse
  • *  Videreutvikling av AFs risikostyringssystemer (systemer, metodikk og verktøy)
  • *  Delta med implementering av risikostyringssystemer i forretningsenhetene
  • *  Analysere og sparre med ledelsen

 

Kvalifikasjoner:

  • *  Høyere utdannelse, gjerne Mastergrad
  • *  Noen års relevant erfaring, helst fra bransjen, konsulentselskap eller større industriselskap
  • *  God kommersiell forståelse og analytiske evner
  • *  Meget gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

 

Dine personlige egenskaper vektlegges nøye, og i denne stillingen får du et utstrakt samarbeid med hele konsernets ledelse. Derfor har du gode samarbeidsegenskaper, du er analytisk og strukturert og har en sterk evne til å få gjennomslag for dine synspunkter. Du evner å se muligheter og er forretningsorientert.

Stillingen gir en mulighet til å jobbe med fagområdene risikostyring, forbedringsledelse og forretningsutvikling. Mange av AFs forbedringsprosjekter springer ut fra risikogjennomganger, og Risk Manager er gjerne involvert i disse prosjektene. Du vil jobbe tett med ledelsen i AFs forretningsenheter.

Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Direktør for konsernstab med ansvaret for risikostyring, juridisk, innkjøp, kvalitet og forbedringsledelse. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og aksjeprogram

 

Vis flere stillinger: