AF Gruppen søker en dyktig entreprisejurist

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8 mrd og 2600 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på! AF - Addressing Future!

FirmaAF
Fylke
Søknadsfrist10.03.2013

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med mange spennende og utfordrende prosjekter. For ytterligere å styrke juridisk bistand til konsern, forretningsenheter og prosjekter søker vi en entreprisejurist.


Arbeidsoppgaver:

  • *  Juridisk rådgivning til konsern og forretningsenheter, samt bistå prosjektene vedrørende kontraktuelle forhold (kunde- og leverandørkontakter)
  • *  Forberedelse og gjennomføring av kontraktsverifikasjoner
  • *  Oppfølging av AFs styringssystem innenfor kontrakt
  • *  Enheten har ansvar for å holde kurs for forretningsenhetene i relevante standarder og regelverk
  • *  Kontakt med eksterne advokatfirma


Kvalifikasjoner:

  • *  Juridisk embetseksamen/Master i rettsvitenskap
  • *  Minimum 3 års erfaring fortrinnsvis fra prosjektrettet virksomhet
  • *  God faglig kompetanse
  • *  God kommersiell forståelse
  • *  Erfaring fra entrepriserett og/eller tilgrensede områder

 

Vi leter etter en person som er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og er nøyaktig, samt har god fremstillingsevne. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå, som tar ansvar og er endringsvillig.

Stillingen gir en unik mulighet til å kombinere juridisk og praktisk kompetanse. En viktig del av funksjonen er å synliggjøre og utnytte juridiske og kontraktuelle muligheter for å forsterke AFs konkurransekraft. Juristene skal aktivt støtte prosjektene og ledelsen i deres valg og prioriteringer relatert til juridiske muligheter og risiko.


Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Direktør for konsernstab med ansvaret for juridisk, risikostyring, innkjøp og kvalitet. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og aksjeprogram

 

Vis flere stillinger: