Erfaring som anleggs- eller prosjektleder innen grunnarbeid?

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver har som målsetting å være det ledende grunnentreprenørselskap på sitt nivå og i sitt distrikt, Oslo og Akershus. De arbeider på områdene grunn og terreng, samferdselsanlegg, avløp og renseanlegg samt mur og betong.

De utfører store og små oppdrag for både det offentlige og profesjonelle marked. Utover det rent resultatmessige, har selskapet også som mål å bidra med trygge og langsiktige arbeidsplasser for sine ansatte. Gjennom god personalpolitikk skal de være den foretrukne arbeidsplassen for nåværende og fremtidige medarbeidere. De har derfor lagt vekt på å skape en god internkultur og et arbeidsmiljø preget av kreativitet, stå på vilje og faglig stolthet!

Firmaet har en trygg ordrereserve og ambisiøs målsetning om ytterligere vekst og har derfor behov for kvalifisert arbeidskraft innenfor flere stillingskategorier. I denne omgangen ser vi etter prosjekt- og anleggsledere som har god erfaring med arbeid innen vei, vann og avløp.

Lønns- og arbeidsforhold er selvfølgelig meget konkurransedyktige.

Er du på utkikk etter et godt sted å jobbe, og mener du har de rette kvalifikasjonene, oppfordrer vi deg i første omgang til å ta kontakt med oss på tlf. 41 678 670 for en uformell prat. Eller du kan sende kort søknad med CV til etm@rettbemanning.no

De ønsker seg nye medarbeidere snarest, men hvis situasjonen tilsier det, venter de gjerne på den riktige personen.

 

Spørsmål om stillingen?

Vis flere stillinger: