Saksbehandler byggesøknader

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.03.2013

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, arkitektur og teknikk med 10 000 medarbeidere i 18 land. I Norge er vi 1500 medarbeidere ved 28 kontorer.

I region Øst har vi et flerfaglig miljø bestående av over 570 fageksperter. Divisjon Prosjektadministrasjon og -ledelse har 35 dyktige medarbeidere som leverer tjenester innen prosjekt-, prosjekterings-, og byggeledelse samt eiendomsutvikling og byggesaksbehandling. Tjenestene er knyttet til både bygg- og infrastruktur­utbygging. Saksbehandling og byggesøknader er en viktig del av vårt arbeid. Vi opplever økt oppdragsmengde og mange spennende prosjekter, og søker derfor flere dyktige medarbeidere.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker oss en dyktig og engasjert medarbeider med relevant høyskole­utdannelse, som har erfaring fra bygge­søkeprosesser. Du har interesse for, og liker å jobbe med spørsmål rundt byggesaksbehandling.

 

Vi tilbyr

  • Deltagelse i betydningsfulle prosjekter for vår region
  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Helseforsikring
  • Utvidet ferieordning
  • Kurs- og utdanningstilbud gjennom Rambøll Academy
  • Et utviklende arbeidsmiljø

 

Vi ønsker deg velkommen som søker og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/c64de6ce34d33298b0b23410eebd0514/923656/35761?iso=no

 

 

Saksbehandler Grethe Lill Ryeng 

Vis flere stillinger: