Samfunnsøkonom - bærekraftig planlegging

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 950 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
Fylke
Søknadsfrist03.03.2013

COWI Samfunnsøkonomi bruker økonomisk kompetanse til å øke verdien av COWIs øvrige produkter, samtidig som vi utvikler egne prosjekter. Gjennom spennende prosjekter, engasjerte og fornøyde medarbeidere, samt gode faglige og sosiale areaner skal vi utvikle ettertraktet kompetanse.

VIL DU VÆRE MED Å UTFORME FREMTIDENS SAMFUNN?

Vår avdeling for samfunnsøkonomi trenger deg som er sterk på kvantitativ metode og vil bli en del av vårt tverrfaglige miljø for bærekraftig samfunnsplanlegging.

Vi ønsker å styrke vårt økonomiske fagmiljø innen transport, samfunnsplanlegging og miljø. Særlig aktuelle temaer er bruk av økonomiske virkemidler for å påvirke adferd og metode for beregning av mernytte.


Vi ønsker at

  • *  du er faglig sterk og kan løfte vårt nivå innen kvantitativ metode og økonometri
  • *  du er kreativ på anvendelse av data og metode for å gi våre kunder faglig holdbare svar på spørsmål
  • *  du har relevant erfaring som vinner oppdrag innen våre arbeidsområder
  • *  du er god på formidling av faglige resultater


Vi tilbyr

  • *  Arbeidet i vår avdeling for samfunnsøkonomi preges av et tverrfaglig samarbeid med COWIs øvrige avdelinger. Vi jobber prosjektrettet i team, og som seniorkonsulent vil du få ansvar for å bidra til yngre kollegers faglige utvikling.
  • *  COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.


Arbeidssted
Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo.

Vil du vite mer?
Bernt Sverre Mehammer, avdelingsleder, telefon 924 32 094.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge

Send søknad
Søknad sendes elektronisk via
http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail.aspx%3FCommAdSeqNo%3D215%26pp%3D7

Søknadsfrist
3. mars 2013

Vis flere stillinger: