Kinnarps ny leietaker i Stavanger Business Park

Kinnarps AS har signert leiekontrakt på 730 kvm i byggetrinn 1 av Stavanger Business Park som ferdigstilles i september 2013.

Stavanger Business Parks 1. byggetrinn er på 9.200 kvm. Totalt skal NCC Property Development utvikle ca. 50 000 kvm fordelt på 5 byggetrinn. Konseptet bak Stavanger Business Park er å tilby kontorlokaler av varierende størrelse med en rekke felles sentrale servicetilbud som passer utmerket for både små, mellomstore og større virksomheter.

- Å flytte inn i et moderne bygg med fokus på miljø og fremtidsrettede løsninger er helt i tråd med våre visjoner for fremtiden. Sentral beliggenhet på Forus og et godt servicekonsept har også vært viktige aspekter i vårt valg av nye lokaler, sier administrerende direktør i Kinnarps, Liv Tveter.

Stavanger Business Park miljøsertifiseres til BREEAM Very Good. I tillegg til Kinnarps flytter NCC og MDE AS inn i september. P.t. er det fortsatt ledig areal i byggetrinn 1.

- Med Stavanger Business Park vil vi lede an i å skape fremtidens arbeidsplasser i meget arealeffektive lokaler. Trivsel, effektivitet og fleksibilitet står i høysetet for Stavanger Business Park som møter kravene til morgendagens arbeidsplasser, sier Jone Salte, Utviklingssjef i NCC Property Development.