Innovasjon Norge jakter næringslivets beste

28. mai kårer Innovasjon Norge de beste gründerne, bedriftene og innovasjonsmiljøene i landet på Signalkonferansen 2013. Jakten er i gang og nå er tiden inne for å kaste seg inn i konkurransen.

Med Signalkonferansen 2013 setter Innovasjon Norge innovasjon og verdiskaping i fokus. Her vil politikere, næringslivsledere og andre næringsaktører delta. Temaet er norsk næringslivs sterke og svake sider i en global økonomi som forandrer seg fra dag til dag.

- Innovasjon Norge ønsker å bidra til en bred offentlig debatt om hvordan verdensøkonomien påvirker utformingen av norsk næringslivspolitikk, sier Gunn Ovesen, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

Signalkonferansen 2013 er et ledd i dette, og det er her de prestisjefylte prisene deles ut.

- Hovedmålet med prisene er å finne frem de gode eksemplene, og vise dem frem som rollemodeller for andre gründere, bedrifter og innovasjonsmiljøer, sier Ovesen.

Årets gründer
Prisen Årets gründer går til en person eller bedrift som har utviklet et nytt produkt eller en ny tjeneste med stort forretningsmessig potensiale.

Årets bedrift
Prisen til Årets bedrift gis til en bedrift som har lykkes i å skape varig og lønnsom vekst ved å bruke kundenes behov som en ledestjerne i sin strategiske forretningsutvikling.

Årets innovasjonsmiljø
Årets innovasjonsmiljø premieres for langsiktig, målrettet samarbeid om felles utfordringer innenfor innovasjon og verdiskaping.

Vinnerne av disse prisene får hver 250.000 kroner.

Hederspris
I tillegg ønsker Innovasjon Norge å dele ut hedersprisen Årets verdiskaper til en person som på ekstraordinært vis har bidratt til å skape store økonomiske verdier for sin bedrift, for en næringsklynge eller for en hel næring.

Vinnerne kåres av en jury ledet av administrerende direktør i Innovasjon Norge, Gunn Ovesen.

Grunnleggende kriterier for prisene:
Kandidater må ha norsk organisasjonsnummer eller personnummer. Bedriften/konseptet må være bærekraftig økonomisk, sosialt og miljømessig.

Slik melder du deg på
Registrer deg, din bedrift eller en person eller bedrift du syns fortjener en av prisene på www.innovasjonnorge.no

Frist påmelding 2. april.