Prosjektleder - Prosjekteringsleder - Kalkulatør

Veidekke er et av Skandinavias ledende entreprenørselskap og eiendomsutviklere med en omsetning på 18 milliarder kroner (2011) og 6.500 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for HMS er likestilt med våre økonomiske mål. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har tilsammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

FirmaRaadhusgruppen for Veidekke Entreprenør
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist01.03.2013

PROSJEKTLEDER

Du har hovedansvaret for våre prosjekter, fra utviklings- og tilbudsfasen til prosjektet er overlevert kunden. Kunde-, økonomi- og personalansvar er tillagt rollen.

Du har god kunnskap og erfaring innen utvikling, planlegging, gjennomføring og ledelse av prosjekter.  Du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å legge til rette for god og sikker drift gjennom ditt engasjement for HMS-arbeid og produksjon. Du er tydelig og tillitskapende i din kommunikasjon, både skriftlig og muntlig. I tillegg til resultatorientering, er du profesjonell og redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. Lokalkjennskap og et godt nettverk er en fordel.

 

PROSJEKTERINGSLEDER

Prosjekteringsledelse er en sentral rolle og er viktig for at våre totalprosjekt skal bli vellykkede. Du får ansvaret for en krevende og spennende prosess som omfatter alle delene i prosjektet og involverer mange ulike fag og aktører.

Du har erfaring fra entreprenør, arkitekt eller rådgiver og evner å skape en involverende prosess, hvor gode løsninger for en god og sikker produksjon står i sentrum. Du er nysgjerrig på nye tverrfaglige løsninger og forbedringsarbeid, og bidrar til et verdiskapende samspill med alle våre samarbeidspartnere. Vi arbeider målrettet mot større bruk av BIM og VDC som verktøy i våre prosesser.

 

KALKULATØR

Du inngår i teamet som utarbeider tilbuds - og anbudsdokumenter.

Du har god kunnskap og forståelse om enhetstider, mengdeberegninger og akkord. Du er systematisk, strukturert og arbeider godt i team. Du overvåker anbudsdatabaser og er en ressursperson ved etterkalkulering av prosjekter. Vi benytter MAP i vårt kalkulasjonsarbeid.

 

FELLES FOR STILLINGENE

Du har høyere teknisk utdanning og allsidig erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling, medeierskap i et solid selskap og et meget godt involverende fag- og arbeidsmiljø.

 

Kortfattet søknad med CV legges inn via www.raadhusgruppen.no

 

Spørsmål om stillingen?