Sommerjobb Divisjon Entreprise

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen AS, Divisjon Entreprise
Fylke
Søknadsfrist01/04/2013

Reinertsen AS, Divisjon Entreprise planlegger og gjennomfører store bygg- og anleggsprosjekter i Norge.

Vi søker lærevillige studenter som er på jakt etter spennende og utfordrende oppgaver.Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og solid faglig utvikling.

Vi ønsker også å tilknytte oss studenter som ønsker å samarbeide om studentoppgaver. Dette gjelder hovedsakelig  i samarbeid med divisjon entreprise, men også i samarbeid med andre divisjoner i Reinertsen.

 

 Arbeidsoppgaver:

 

    * Arbeide i et av våre prosjekter med forskjellige oppgaver

    * Har vi i fellesskap funnet ei problemstilling som kan knyttets til en aktuell studentoppgave kan det være ønskelig at hele eller deler av sommervikariatet benyttets til dokumentasjonsinnhenting eller lignende.  o Produksjon o Produksjonsledelse o HMS/K o Innkjøp o Prosjektstyring

    *

 

Hvem vi ser etter:

 

    * Sivilingeniør/Ingeniør-student som er/har; o Motivert for arbeid i store prosjekter o Utadvent og engasjert o Interessert i å lære og faglig interessert o Resultatorientert o Gode samarbeidsevner o Stor arbeidskapasitet og stå på vilje o God muntlig og skriftlig formuleringsevne o Selvstendig og initiativrik, kreativitet o Godt humør

 

 

Hva vi kan tilby:

 

    * Store utfordringer i et bredt fagmiljø preget av mange muligheter for interessante og varierte arbeidsoppgaver

    * Tett samarbeid med andre fagenheter og egen engineering divisjon

    * Høy fagkompetanse blant medarbeiderne, med mulighet for personlig utvikling for den enkelte

    * Svært godt arbeidsmiljø

    * Konkurransedyktige betingelser

    * Aktivt bedriftsidrettslag og gratis treningsstudio

    * Samarbeid om studentoppgaver

 

Arbeidssted er enten Bjugn, Trondheim, Oslo og Bodø

 

 

Kontaktperson(er):

HR Camilla Remøy Gudmundson

epost: camilla.gudmundson@reinertsen.com

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/918219/75514?channel=bygg_no&iso=no

 

 

Vis flere stillinger: