Teknisk interessert journalist

Mediehuset Byggeindustrien har de siste årene hatt en meget sterk vekst – og veksten fortsetter. Tidsskriftet Byggeindustrien og nettstedet bygg.no er i dag den viktigste mediekanalen i byggenæringen. Vi har også nettstedene anlegg.no og hage.no. I tillegg eier selskapet Byggenæringens Mediesenter som har en selvstendig rolle innenfor Bygg og Anlegg Media AS. BAM er et heleid datterselskap av Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg. Mediehuset har i dag 29 ansatte og en meget god økonomi. Hovedkontoret ligger i Stensberggaten 27 i Oslo. Vårt nyhetsbrev går daglig ut til rundt 32 000 mottakere – mange av dem er ledere innen bygg, anlegg og eiendom.

FirmaByggeindustrien/bygg.no
FylkeOslo
StedOslo
Søknadsfrist04.03.2013

Vi skal styrke staben med en journalist som vil få i oppgave å følge opp tekniske nyheter både i bygg og anlegg. Vi er på jakt etter en person som kan jobbe systematisk. Det er en avgjort fordel at man kjenner bygg- og anleggsbransjen. Dette kan også være en jobb for en som jobber i næringen og som i utgangspunktet ikke er journalist. Vi søker en engasjert, sosial person.

Dette er en jobb som vil medføre en god del reisevirksomhet i inn- og utland. I løpet av året deltar vi på en rekke møter, messer og konferanser.

Det kommer mye nytt utstyr på markedet. I Byggeindustrien er vi opptatt av å kunne formidle kunnskap om dette til utøverne i denne store og viktige næringen.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og vi kan ønske velkommen til en trygg og god arbeidsplass med et veldig godt sosialt miljø.

Nærmere opplysninger om stillingene kan man få ved henvendelse til redaktørene:

Per Helge Pedersen (90601543) og Arve Brekkhus (90134888)

Søknad sendes til Byggeindustrien, postboks 6831 St. Olavs Plass, 0130 Oslo eller til php@bygg.no

Merk søknaden Journalist teknisk interessert.

Vis flere stillinger: