Mesterhus hedret en bauta i kjeden

– Byggmester Jan-Erik Zakariassen er blant bautaene i huskjeden, og det er på høy tid at bedriften blir hedret som Årets Mesterhusbedrift.

Det var kjedeleder Raymond Myrland som sa dette da han ropte opp Fredrikstad-bedriften for å motta kjedens gjeveste utmerkelse på Mesterhuskonferansen i Oslo sist helg.

– Bedriften som nå drives av andre generasjon, har vært med i kjeden i en mannsalder. Den opptrer lojalt og setter kvalitet og kundebehandling først. Ledelsen kjennetegnes ved å være sympatisk og dyktig kombinert med godt humør med et smil på lur, påpekte Myrland.

– Bedriften stiller alltid opp og deler villig av sin erfaring. Derfor er det en sann glede og på høy tid å utnevne bedriften til Årets Mesterhusbedrift, fremholdt Myrland.

Prisen som Årets markedsfører gikk til Tre-Bo AS.

Sortland-bedriften ble fremholdt som en foregangsbedrift for Mesterhus i sitt område. Helt siden Tre-Bo ble medlem i kjeden på starten av 80-tallet, har bedriften jevnt og trutt opparbeidet seg et spesielt godt navn og rykte i Vesterålen. I begrunnelsen ble det konkludert med at bedriften er en utmerket representant for merkenavnet Mesterhus.

Det var tett kamp blant kjedens mange selgere. Til slutt var det Kjell Tislevoll fra Engevik & Tislevoll på Stord som stakk av med prisen for flest solgte boenheter i løpet av fjoråret, mens Lars Arne Ellefsen fra Byggmester Erling Skipnes i Bodø var best på å selge flest boenheter innen felt og konkurranseprosjekt. Sistnevnte var ikke til stede og takket for prisen på mobil fra Syden.

Jubelen brøt løs hos Byggma da bedriften ble utropt til Årets leverandør til Mesterhus. De hadde konkurranse fra Systemair, Natre Vinduer, Flexit og Glava, og stakk av med seieren etter å ha blitt stemt frem av kjedens medlemmer på intranettet. Her er kriteriene profesjonell service og oppfølging samt å fremstå kunnskapsrik på egne produkter og være lett å samarbeide med.

Distribusjonspartneren Byggeriet Norge deler også ut en pris, og den går til den Mesterhusbedriften som har størst vekst på kjøp hos Byggeriet i løpet av det siste året. Her ble vinneren AJ Sandnes Bygg fra Røros som premie fikk utdelt et reisestipend.