JM Norge flytter til Lilleaker

JMs norske hovedkontor flytter til Mustadbygget på Lilleaker i januar 2014.

– Bygget totalrenoveres, blir miljøriktig og gir rom for identitetsbygging og profilering av JM samtidig som beliggenheten er attraktiv, sier markedsdirektør Kjell Kvarekvål i JM.

I alt 40 lokaliseringsalternativer mellom Sandvika og Skøyen ble vurdert forut for beslutningen.

– Det er litt vemodig for selskapet å flytte hovedkontoret og det samlokaliserte regionkontoret for Oslo Vest fra Rud i Bærum til Oslo. Det mest ønskede alternativet blant de 85 medarbeiderne ved hovedkontoret og regionkontoret var i utgangspunktet at bedriften skulle finne seg et nytt tilholdssted i Sandvika. Men det var før de tilgjengelige lokalitetene ble identifisert og vurdert, legger Kvarekvål til. Det endelige valget falt på Mustadsvei 1 som ligger vegg i vegg med CCVest på Lilleaker

Lokalenes energi- og miljøløsning, mulighetene til å bygge JMs egen profil og identitet i og utenfor bygget, og ikke minst den sentrale beliggenheten i forhold til offentlig kommunikasjon har vært avgjørende for valget.

– Som utvikler av gode bomiljø er vi kanskje mer bevisste enn de fleste på hva som skaper gode miljøer å oppholde seg i. Nå blir vi komfortabelt plassert midt i det som er region Oslo Vest sitt markedsområde, sier Kvarekvål.

I de nye lokalene blir det enklere for kundene å møte selskapet og medarbeiderne får sentralt beliggende, effektive og tidsriktige lokaler å jobbe i.

– Fra de nye lokalene skal vi fortsette den positive veksten både i denne regionen og i Norge forøvrig, sier Kvarekvål.

Lokalene, som vil få nybyggstandard etter omfattende rehabilitering, er på i alt ca 2700 kvm fordelt over litt mindre enn 2,5 plan. Boligbutikk og showroom blir godt integrert i løsningen.

JM Norge blir største leietager i bygget og har planlagt for plass til ett hundre medarbeidere.

– Vi gleder oss til å sette vårt preg på lokalene og bygget, og vil bruke flytteprosjektet til å videreutvikle organisasjonen. Det er god stemning rundt prosjektet og det til tross for at Sandvika nok hadde høyest prioritet hos medarbeiderne, forteller Kvarekvål.