Leder for entreprenøravdelingen - Region Oslo Nord

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på ca 13 milliarder SEK og har ca 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen.

FirmaJM Norge AS
FylkeOslo
Søknadsfrist26.08.2013

Leder for entreprenøravdelingen har overordnet ansvar for 70 ansatte og resultatansvar for en omsetning på ca 400 mill. NOK. Lederen får en nøkkelrolle i selskapets videre utvikling, samt ansvaret for regionens produksjon av egenregiprosjekter.

Entreprenøravdelingen har flat struktur, korte beslutningsveier, sunn
økonomi, solide flergangskunder og erfarne funksjonærer og håndverkere.

Arbeidssted: Rasta/Lørenskog.

Vi søker en positiv og strukturert sivilingeniør/ingeniør med relevant ledererfaring, faglig og personlig trygghet, gode relasjonsskapende egenskaper og sterkt produksjonsfokus.

Godt humør og litt selvironi hører også med!

For nærmere informasjon om stillingen kan du ringe vår rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11 eller regionsjef Ronny Engebretsen tlf. 90 11 74 69.

Søknad med CV sendes til: krog.co@online.no innen 14 august 2013.
Enhver henvendelse behandles konfidensielt

Vis flere stillinger: