Daglig Leder / Forretningsutvikler med teknisk prosjektbakgrunn

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaRett Bemanning for kunde
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er et konsulentselskap som driver med prosjektledelse, kvalitetssikring og revisjon av alle faser innenfor prosjekter. De har spesialkompetanse innen ferdigstillelse og utprøvning av prosjekter (mechanical completion, commissioning).

De har utviklet en metodikk og en programvare som sammen gir kunden en vesentlig verdiøkning i arbeidet med å ferdigstille ett eller flere prosjekt med fokus på et minimum av feil og mangler samt fullstendig kontroll på alt av enheter, sluttkontroller og ikke minst tid og økonomi.

De er nå inne i fasen hvor det er naturlig å innhente kompetanse for videre forretningsutvikling av IKT verktøyet.



Vi søker etter en Daglig Leder som har god erfaring fra forretningsutvikling og en sterkt utviklet forretningssans.

Du har en viss teknisk bakgrunn innen prosjektgjennomføring (mekanisk, elektrisk, prosess - industri) og nok gjennomslagskraft til å jobbe på et høyt nivå i norsk næringsliv.


Er det deg vi er på jakt etter? Ta kontakt med Fredrik Eriksen, 92421076, fse@rettbemanning.no for mer informasjon.

Vis flere stillinger: