Anleggsgartner og "Altmuligmann" søkes i Oslo og Follo for snarlig tiltredelse

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaRett Bemanning AS
FylkeOslo
StedOslo/Follo
Søknadsfristsnarest

Meget bredt spekter av tjenester. Alt fra små, enkle oppdrag til komplette prosjekter. Et oppdrag består som regel av flere faser: Ide - Prosjektering - Offentlig godkjenning - Planlegging - Gjennomføring - Sluttkontroll. Vi har lang erfaring i gjennomføring av hele eller deler av prosessen. Våre arbeider blir alltid utført forskriftsmessig og av faglig meget god kvalitet.



Anleggsgartner
Med fagbrev og/eller allsidig praksis. Søker bør ha førerkort klasse B og samtidig like å "ta i et tak". Tiltredelse snarest!


"Altmuligmann"/Sjåfør
Med allsidig praksis. Søker må ha førerkort klasse C1. Tiltredelse snarest!


Vi tilbyr:
En sikker arbeidsplass i et travelt, men godt arbeidsmiljø. I et meget godt etablert anleggsgartnerfirma med lager og kontor sentralt i Drøbak! Mange spennende arbeidsoppgaver i Follo-og Oslodistriktet. Ny og moderne maskinpark. Helårsarbeide.

Arbeidssted: Oslo og Follo-området.

Lønn etter avtale og kvalifikasjoner.

Ta kontakt på rst@rettbemanning.no eller ring på 971 14 924

Vis flere stillinger: