HMS-pris til prosjekt i Ålesund

Veidekkes HMS-pris for 2012 ble onsdag kveld tildelt prosjektet ”Fasaderehabilitering av Ålesund Rådhus.”

- Prosjektet var en spesiell utfordring med arbeider i store høyder og fordi rådhuset og kjøpesenteret som holder til i bygningen var i bruk under hele byggeperioden, sa konsernsjef Terje R. Venold ved utdelingen av prisen.

- Det er en stor glede å kunne gi denne prisen til prosjektet i Ålesund. Prosjektledelsen har vært samkjørte og tydelige på hva som kreves. Sammen med byggherren viste alle på prosjektet stort engasjement og gode holdninger som gjorde at både sikkerheten og selve rehabiliteringen ble den beste, sa konsernsjef Terje R. Venold.

Krevende prosjekt
- Det er ingen tvil om at dette gjør meg og mine kollegaer stolte. Det var et krevende HMS-arbeid på rådhuset; det ligger i sentrum og var i full bruk under hele arbeidet, i tillegg til de vanlige farene ved fasaderehabilitering av et høyt bygg. Men alle involverte har vært positivt innstilt, holdt fokus på sikkerheten og hjulpet hverandre underveis, sier en fornøyd daglig leder Stig Mork i Veidekkes datterselskap Entreprenør M. Kristiseter AS.

Syv nominerte, én vinner
Helse, arbeidsmiljø og sikkerhet er svært viktig for Veidekke, og konsernets pris deles i år ut for 15. gang. Vinneren velges ut basert på evaluering av de syv kandidatenes forberedelser, gjennomførelse, holdninger og engasjement, og juryen bestod av Veidekkes konsernledelse.

- Dette kommer til å gjøre alle medarbeidere i Kristiseter ekstra stolte fremover, for alle de nominerte har gjennomført fantastisk HMS-arbeid på sine prosjekter. Det at vi vinner er en stor ære, avslutter Stig Mork.