Prosjektleder - Vestfold

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaRett Bemanning for kunde
FylkeVestfold
StedStokke
Søknadsfristsnarest

På vegne av meget seriøs Oppdragsgiver i Vestfold søker vi etter Prosjektleder!

Vi søker deg som har erfaring med prosjektledelse innen entreprenørbransjen, er en dyktig relasjonsskaper, strukturert, løsingsorientert og en god leder som tenker HMS i prosjekteringsfasen. Du må kommunisere på norsk.
Prosjektleder har ansvar for å sørge for at prosessen med de prosjekterende (arkitekt, rådgivende/konsulentene) går optimalt. Fordel om du har BIM/VDC.
Erfaring innen teknisk kompetanse (EL, ventilasjon og rør).

Vi tilbyr fast jobb i et meget seriøst firma med ordende lønns - og arbeidsforhold.

Er dette en stilling som passer for deg så ta kontakt på telefon 467 87 409 eller send mail til Anne Gustavsen, agu@rettbemanning.no.

 

Søk stilling:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=145701&jaid=2303

Vis flere stillinger: