HENT etablerer seg i Bergen

HENT er et selskap i vekst, og har den siste tiden etablert seg i flere nye regioner. I dag åpner de offisielt sitt nye kontor i Bergen.

HENT-avdelingen etableres i kontorlokaler på Mindemyren like sør for sentrum av Bergen, og i umiddelbar nærhet til Fjøsangerveien som leder mot Bergen Lufthavn, Flesland. Avdelingen i Bergen vil ledes av Simon Stevnebø som de senere årene har hatt en sentral posisjon i HENTs Oslo-avdeling.

HENT har allerede byggevirksomhet knyttet til Bergenskontoret, gjennom prosjektet Nore Neset ungdomsskole i Os kommune, like sør for Bergen. Prosjektorganisasjonen der vil naturligvis også bidra til fotfestet i regionen.

Gjennom flere år med markedsarbeid i Hordaland har HENT etablert god kontakt med tiltakshavere og samarbeidspartnere i regionen. I tillegg til inngått kontrakter er HENT i avklaringsfase om flere større prosjekter i regionen.

- HENT har i alle år vokst via organisk utvikling av selskapet og uten oppkjøp av andre selskaper. Slik vil det også bli for Bergenskontoret. Selskapet vil via etableringen ansette lokal ledelse og produksjonskapasitet, sier markeds- og utviklingsdirektør Knut Alstad i HENT.

- Det viktigste grunnlaget for å lykkes, er ved siden av dyktige og dedikerte ansatte – naturligvis prosjekttilgang. Målsetningen er at HENT skal etablere seg som stor og viktig aktør i regionen, og at kunder, samarbeidspartnere og omgivelser også her ser oss som solide, attraktive og nyskapende, sier Alstad.