Veidekke omorganiserer anlegg i Oslo-området

For å styrke og utnytte kompetanse og kapasitet på anleggssiden i Oslo-området, vil de i Veidekke samle Anlegg Oslo og Dokken AS under ledelsen av Lars Tunli.

Omorganiseringen skal gi et fortrinn med større total kapasitet og bedre utnyttelse av synergier, spesielt innenfor riving, deponier, transport og gjenbruk av gravemasser.

Det skal fortsatt satses på å ha en god og tilpasset maskinpark innenfor riving, transport og graving i tråd med målet om egenproduksjon innenfor kjernefagene. Den nye organisasjonen skal også være bedre tilpasset for å ivareta og videreutvikle samarbeidet med byggvirksomheten.

Når den operative delen av organisasjonen er på plass, skal stabsleder sammen med avdelingene organisere fellesressursene og senere vurdere eventuell samlokalisering på Skøyen eller i Sandvika. Dokkens navn og logo vil leve videre i avdelingen Dokken miljø.

- Det er en spennende tid vi går inn i. Samlet har vi en solid markedsposisjon, men vi har fortsatt et uutnyttet potensial. Målet nå er å ivareta våre ansatte samt forsterke vår samlede kunnskap og erfaring. Noen får nye utfordringer/muligheter, og vi kommer til å styrke organisasjonen ved å ansette nye medarbeidere, sier distriktsleder Lars Tunli.

Organisasjonsendringen trådte i kraft 18. januar 2012.